Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Karaş Ortaokulu

Telefon : 03662413125
Belgegeçer : 03662413125
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://karasortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Karaş Köyü,Kastamonu
VİZYON : Öğrencilerimize mükemmel bir gelecek için, ilgi ve istekleri doğrultusunda çağın getirdiği yaşama koşularına hazırlayacak eğitimi vermek.
MİSYON : Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda çağdaş bilim ve eğitim esaslarına göre milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan ve birleştiren ailesini, vatanını, milletini seven daima yücelten öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 0

Öğretmen :11
Öğrenci :48
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :1030
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler : 8.40-15.20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Köye toplu taşıma aracı yoktur. Öğrenciler ve öğretmenler servisle okula ulaşmaktadır.
Yerleşim Yeri : Köy
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 14km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : 1. Küçük erkekler 60m ferdi Kastamonu birinciliği Serhat KIRASİOĞLU 2. Küçük erkekler uzun atlama ferdi Kastamonu birinciliği Serhat KIRASİOĞLU 3. Küçük erkekler uzun atlama ferdi Kastamonu üçüncülüğü Ahmet Umut KUŞOĞLU 4. Küçük kızlar takım uzun atlama Kastamonu ikinciliği İlayda ÇAKIR 5. Küçük kızlar bayrak yarışı Kastamonu üçüncülüğü İlayda ÇAKIR, Buse COZUR, Buse AHATOĞLU, Selinay BASMACI ve Esra KAYAOĞLU ile kupayı kaldırdı. 6. Küçük erkekler ferdi yüksek atlama Kastamonu birinciliği Hilmi TİNGİROĞLU, 7. Yıldız erkekler takım uzun atlama Kastamonu dördüncülüğü, 8. Yıldız erkekler takım gülle atma Kastamonu dördüncülüğü, 9. Küçük erkekler ferdi fırlatma topu Kastamonu dördüncülüğü Hilmi TİNGİROĞLU
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı
Yazdır :